Schipper Loopbaanadvies

Wie is Ron Schipper?

Een ervaren coach/adviseur die de verbinding aangaat, die het verhaal achter het verhaal hoort en die strategisch meekijkt en meedenkt.
Houdt zich bezig met mensen en met wat hen beweegt, met als belangrijk streven het beste in hen naar boven te laten komen. Daarnaast tevens inzetbaar als adviseur binnen bedrijven in het MKB waar de aandacht voor personeelsmanagement is achtergebleven bij de groei van de organisatie.
Trefwoorden zijn: eigen verantwoordelijkheid, ontwikkeling, beweging, betrokkenheid, duurzaamheid, wederzijds respect en ruimte voor talent.

Kortom: Uw partner voor loopbaanadvies - mobiliteit - (E-)coaching - duurzame inzetbaarheid - training - outplacement -re-integratie - HRM-advisering.

"Niet iedereen kan hetzelfde, maar heeft wel de verantwoordelijkheid zichzelf te ontwikkelen"

 

Na een loopbaan van zo'n 25 jaar in ICT en organisatieadvies heb ik de overstap gemaakt naar het HRM-vak. Na in deeltijd HBO Personeel en Arbeid (loopbaanbegeleiding & re-integratie) te hebben gedaan, ben ik vanaf 2005 als re-integratiecoach en loopbaanadviseur bij verschillende organisaties werkzaam geweest. In 2012 heb ik de stap gezet naar een eigen bedrijf. Per 1 januari 2017 heb ik dit bedrijf weer beëindigd.

In de loop der tijd heb ik mij verder in mijn professie ontwikkeld. Hiertoe heb ik ondermeer de opleiding NLP (practitioner en master) gevolgd. Bij de FNV heb ik een aanvullende opleiding tot trainer gevolgd en naast mijn eigen trainingen verzorgde ik ook regelmatig voor hen trainingen of workshops.

Naast mijn loopbaanwerkzaamheden ben ik op vrijwillige basis actief als buurtbemiddelaar en buurtservicepunt-medewerker.