Een klant

Werken met Ron gaat altijd op basis van gelijkwaardigheid en oprechte interesse in de persoon.
Zelf op de lastige momenten in het traject weet Ron zijn betrokkenheid te tonen zonder zijn professionaliteit te verliezen.
Ron weet heel goed het doel en de weg er heen te scheiden, zodat er ook aandacht is voor het: "wat gebeurt er nu" zonder het doel uit het oog te verliezen.

1 augustus 2015

 

Een cursist

“Als deelnemer van de FNV loopbaantraining heb ik Ron leren kennen als een consulent die sociaal betrokken is en mensen uitstekend kan motiveren. Ron kan goed luisteren en heeft daarbij het vermogen om een brei aan informatie te vertalen naar concrete actiepunten. Zijn analytisch vermogen is indrukwekkend. Dankzij Ron heb ik het duwtje in de rug gekregen dat ik nodig had om actief op zoek te gaan naar een baan die bij mij past”

15 april 2011

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Aangenaam, Waar voor uw geld

 

Een ex-collega

“In de Ondernemingsraad was Ron een stabiele en rustige kracht waar ik op kon bouwen. Hij bezag een onderwerp vanuit meerdere posities.” 

22 februari 2010

 

Een studiegenoot

“Ik heb met Ron in diverse projecten plezierig samen gewerkt tijdens onze studie aan de NHL. In de projecten nam Ron zijn verantwoordelijkheid serieus en ging hij altijd voor een goed resultaat. Ron was een betrokken medestudent die zich naast werk en studie ook nog inzette voor het behartigen van de belangen van medestudenten.”

13 oktober 2008